TAORMINA DEN HAAG

TAORMINA DEN HAAG Traditionele Italiaanse recepten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1358 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taormina Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 7:32 Ook dit keer hebben ze ons niet teleurgesteld. Een echte Italiaan! Pizza's zoals ze horen te zijn, met een heerlijke dunne bodem. Snel bezorgd, eten was nog heel warm. Wij en de kids (4 en 6) zeggen dat dit een aanrader blijft, wat je ook besteld.
20 jun 2022 om 19:09 Pizza's waren lekker. Ze kwamen echter 40 min later dan de oorspronkelijke tijd. Beetje jammer. In een gezin met kinderen is dat wel laat.
19 jun 2022 om 21:49 Smaakvol, vers en vlotte bezorging!
19 jun 2022 om 20:26 Had er eigenlijk meer van verwacht. Vlakke pizza. Had ik ook bij de AH kunnen kopen. Ik ga er nog eens eten om dit restaurant een kans te geven. Mager zesje. Net aan voldoende.
19 jun 2022 om 19:27 Ik had een pizza cappriciosa besteld maar kreeg een pizza salami. En die was maar zozo. Omruilen heeft geen zin als de ander wel krijgt wat ie besteld heeft
17 jun 2022 om 21:31 Altijd heerlijke pizza, deze keer de vegetariana. Luchtig deed, krokante korst, smaakvolle saus.
16 jun 2022 om 19:57 Dit is altijd mijn favoriete restaurant om pasta en pizza te bestellen. Beste in Den Haag wat mij betreft!
11 jun 2022 om 0:38 Heerlijke pasta gegeten die nog goed heet was bij bezorging. We moesten wel lang wachten, maar niet langer dan aangegeven was toen we bestelden.
9 jun 2022 om 21:38 Ik was te vroeg daar de Food tracker niet werkte, dat was geen probleem. Ik was ook zo weer weg met de bestelling. Altijd lekker eten, fijn weer even terug te zijn!
8 jun 2022 om 23:43 Ik heb wel eens betere lasagne gehad. Bezorging een uur, app zei tussen 30 en 55 minuten
7 jun 2022 om 21:46 Altijd lekkere pizza!! *vergeet niet aan te geven als je je pizza gesneden wil hebben
5 jun 2022 om 21:49 Great pizza is worth waiting for!